More Than Just Carrots

More Than Just Carrots

Liefste allemaal,

toen ik ongeveer een jaar geleden begon met bloggen kon ik niet kiezen tussen Engels of Nederlands en besloot ze dan maar beiden te doen. Dat is vast wel een typisch symptoom van in het buitenland wonen, die verscheurdheid tussen de twee thuislanden… Ik begon dus in het Nederlands met Severien’s Kwizien en een beetje later ook met More Than Just Carrots in het Engels. Maar wat dat bloggen betreft, geeft een extra taal wel heel wat extra werk en na heel wat getob, getwijfel en geaarzel heb ik besloten dat ik liever meer kook, meer en mooiere foto’s maak en meer schrijf maar ook minder vertaal van de ene naar de andere taal.

Ik weet zeker dat bijna iedereen die mij hier volgt goed Engels begrijpt, dus na veel getob, getuur en getwijfel is de kogel door de kerk: ik ga me concentreren op More Than Just Carrots en laat Severien’s Kwizien wat rusten. De website blijft online, dus je kan de recepten nog steeds blijven raadplegen, links blijven werken, maar er komen geen nieuwe artikels en recepten meer bij, die komen alleen nog op More Than Just Carrots.

En dit is het thuisadres van More Than Just Carrots:

More Than Just Carrots

http://www.morethanjustcarrots.com

Dat zal me tijd geven om ook meer leuke recepten en artikels te posten en nog harder te werken aan de foto’s. Nu hoop ik natuurlijk heel hard dat jullie mij daarom vanaf nu verder volgen in het Engels! Je vindt More Than Just Carrots op dezelfde sociale media als Severien’s Kwizien: op Facebook, Instagram en Twitter.

Social Media:

preview-2016_instagram_logo twitter-logo-vector-download facebook

 

 

 

Klik snel door en klik op like op de Facebookpagina, Follow op Instagram en Twitter of schrijf je in op de website, zodat je telkens verwittigd wordt als er iets nieuws op staat, zo blijf je weer helemaal op de hoogte!

Lieve groeten,

Severien

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s