Pasen in de keuken: Veel fruit en een beetje chocolade

paashaas

Bij ons begint de paasvakantie vandaag en de zon is van de partij! Iedereen was dus vrolijk en goed in form deze ochtend. Dus we hebben een eerste echte activiteit rond Pasen gedaan, in de keuken uiteraard! Omdat de chocolade langs alle kanten op ons afkomt, wilden we thuis niet teveel chocolade gebruiken, de overmaat aan suiker wordt anders echt wel teveel.

Maar dat is ook niet nodig, je kan best paashazen, hier zijn het Easter Bunnies, maken van fruit. We gebruikten vooral fruit en een beetje chocolade. Dat werkte fantastisch! Kijk maar naar het resultaat. En ze waren super lekker ook!

Wat zouden jullie maken, een pasklok misschien of grote versierde paaseieren van fruit, met een beetje chocolade? Ik ben benieuwd!

paashaas

paashaas    paashaas

paashaas     paashaas

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s